Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Rock'cıLara özeL msn nickLeri

T-RaP SaGo
    T-RaP SaGo

Kadın Mesaj Sayısı : 32
    İş/Hobiler : Öğrenci

Rock'cıLara özeL msn nickLeri Empty Rock'cıLara özeL msn nickLeri

Mesaj tarafından T-RaP SaGo Perş. Mart 05, 2009 5:31 pm

* HoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK*
    *Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım* Rockcu Çocuk isyanlarda, Onu paklar Metallica
    * Özgürlüğün Anlamını Yeni Öğrendim, Senmişsin (u rock)
    * BıRock Sana Gelsin
    * Rocky Balboa Yumrukları Gibi Darbeli Benim Rock Sözlerim *pop dinleyip kıç sallayacağına rock dinleyip kafa salla daha iyi*
    *Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım
    *Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak…
    *Sen korktukça sen kaçtıkça zorba da gelir üstüne
    *Dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak.
    *Bana hiç birşey söyleme ateş kül oldu içimdeYalan dostum aşk diye birşey yok,aşk dediğin üç günlük eğlence,bilemedin beş günsürsün kapılıp da sürünen çok
    *Çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardanYolum uzun gör güzelim,vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim
    *Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bir kadın kadar düşman
    *Yok olup gitsem de sonumu bilsem,ölümü tatsam da yenilmem yine de senin için bütün zaferlerim
    *Bir ben anlar severim, gözlerinden öperimAltındaki arabayı , sat sonra görüşelim
    *Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok,yağmura soyundumyavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok.
    *Gömdün sandın gittiğindeBir demet çiçeğim bile yok.Toprak kaldım gittiğindeFiliz verdim de suyu yok
    *Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimiBelki biter dedin ama sen kaparsan gözleriniBertaraf et her şeyini kıymetini kısmetiniBelki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
    *Git gideceksen bekleme farklı değilsin sen de
    *Hani benim hani benim hani benim olacaktın iki bahar önce okulun bitince bana varacaktın
    *Ben sevmek,sevmek isterdim nerden bilirdim,sevenler ağlarmış!!!!
    *Aşkın mapushane içinde ben mahkum,saçların parmaklık gözlerin gardiyan olmuş..
    DarKneSs~
    DarKneSs~

Kadın Mesaj Sayısı : 92
    İş/Hobiler : Müziq !!

Rock'cıLara özeL msn nickLeri Empty Geri: Rock'cıLara özeL msn nickLeri

Mesaj tarafından DarKneSs~ Perş. Mart 05, 2009 5:59 pm

TşqLer

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 9:29 am