Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Bir Emonun Günlüğü

DaRk1
    DaRk1
    Admin
    Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 137
    İş/Hobiler : Pc, RAP, Graffiti ...
    Lakap : Nokta

Bir Emonun Günlüğü Empty Bir Emonun Günlüğü

Mesaj tarafından DaRk1 Ptsi Nis. 13, 2009 7:04 pm

sevgili gunluk,
    ben emoyum. neyse aglicam simdi sonra yazarim.

sevgili gunluk,
    nasil anlatsam ki, ama soylemek zorundayim. bilmelisin bunu. agladim. hem de cok agladim. pembe kukuletali ayicigim kayboldu. o artik yok. uhuhuu.. yine aglicam ben.

sevgili gunluk,
    sacimin biraziyla tek gozumu kapadim. ayrica senden nefret ediyorum, bu yuzden kolumu jiletledim.

sevgili gunluk,
    benim niye sevgilim yok? pembe siyah damali pantolonum da var yaaa..

sevgili gunluk,
    bugun elinde balta olan bi adam bana emcuk diye bagirdi, cok korktum, agliyorum simdi. hatta arkadasim geldi, o da agladi durumuma. simdi yine beraber aglicaz. oje surcem sonra.

gunluk sevgilim,
    cok iyi anlasiyoruz seninle. sevgilim olsana. aglarim yoksa. bak agliyorum uhuhuhh.. rimelim akiyo.

sevgilim,
    sacimla diger gozumude kapattim, burnumu duvara carptim cok aciyo agladim, dilimi jiletledim bu yuzden, simdi konusamiyorum.

gunluk,
    ayrildim bu gun senden. cok agladim, saclarimla gozlerimi kapattim ama ayrildim senden iste. en tatli sabahlar emokrem'le baslar, bunu unutma. bir gun geri donucem. kirmizi oje surdum bi de.

ya gunluk,
    ben berkecan dan hoslaniyorum. ikimiz cok mutlu bi cift olucaz. askim bekle beni. seni sefiyomkee <3

bohuhuhuu gunluk,
    sevdigim adam gay cikti bohuhuuhuu.. saclarimin fonu de gitti bu arada.

*emo oLan varsa k.bakmasın benim çok hoşuma gittide lol! ondan doLayı payLaşm dedim Embarassed
    Yusu[F]eyzA
    Yusu[F]eyzA
    Kurucu
    Kurucu

Kadın Mesaj Sayısı : 163
    İş/Hobiler : MüziK

Bir Emonun Günlüğü Empty Geri: Bir Emonun Günlüğü

Mesaj tarafından Yusu[F]eyzA Ptsi Nis. 13, 2009 7:21 pm

emcuk dedi dio xD böhöhyt sağOl

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 10:13 am